30. Lilly junior Dečiji sajam biće održan 24. I 25. decembra 2022. u TC Galerija u Beogradu.

Sve je počelo u proleće 2008. godine – održan je prvi Dečiji sajam…Vremenom, ovaj događaj koji se održava dva puta godišnje (u proleće i jesen) prerastao je u najveću dečiju manifestaciju u regionu u okviru koje se predstavi veliki broj izlagača, savetovališta za roditelje, državnih institucija i medija. Ova manifestacija poznata je po raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu gde se neprestano smenjuju skolice sporta, folklorna društva, pozorišne predstave, baletske grupe kao i ostale grupe dečijeg stvaralaštva; zatim brojnim edukativnim radionicama i aktivnostima za decu, kao i ostalim zabavnim sadržajima koji privlače veliki broj posetilaca iz cele Srbije.

  1. LETRNJI Dečiji sajam održao se od 12 – 13. Septembra 2020. Godine na atraktivnoj lokaciji Savski park Beograda na vodi. Ulaz je bio besplatan. Zbog situacije sa virusom COVID 19, manifestacija je trajala dva dana,

Pored svih mera bezbednosti, posetiocima, a pogotovo mališanima smo omogućili da dva dana uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova i još dosta toga.

Na našim sajmovima veliko interesovanje kod dece predstavljaju i takmičenja, motorički poligon za naše najmlađe posetioce, zatim druženje sa ljudima iz Sportskog saveza Srbije i Saveza za školski sport, Žandarmerije, Saobraćajne policije, Vatrogasne brigade i naravno Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja…

U okviru štandova izlagača posetioci se mogu upoznati i dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Razne vrste aktivacija za najmlađe, likovni kutak, kao i brojne kreativne radionice smeštene su u okviru svake ulice na Dečijem sajmu.

Tu je I velika igraonica od 150m2, motorički poligon, tatami podloga za prezentaciju borilačkih veština.

Ovu manifestaciju svake godine podržava veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao dečijih ustanova, a preko 40 medija proprati ovaj događaj.

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koje su u tom trenutku aktuelne.

 

Vaš Dečiji sajam !

To Top