Letnji Dečiji sajam će biti održan 12. i 13. septembra 2020. godine . ULAZ BESPLATAN

Sve je počelo u proleće 2008. godine – održan je prvi Dečiji sajam…Vremenom, ovaj događaj koji se održava dva puta godišnje (u proleće i jesen) prerastao je u najveću dečiju manifestaciju u regionu u okviru koje se predstavi veliki broj izlagača, savetovališta za roditelje, državnih institucija i medija. Ova manifestacija poznata je po raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu gde se neprestano smenjuju skolice sporta, folklorna društva, pozorišne predstave, baletske grupe kao i ostale grupe dečijeg stvaralaštva; zatim brojnim edukativnim radionicama i aktivnostima za decu, kao i ostalim zabavnim sadržajima koji privlače veliki broj posetilaca iz cele Srbije.

Dvadeset i drugi HOT WHEELS dečiji sajam održava se od 05 – 07. oktobraa u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan.

Mališani će tri dana moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova i još dosta toga.

Veliko interesovanje kod dece predstavljaju nagradne igre i takmičenja, a tu je i ogromna igraonica od 150 m2, kao i motorički poligon za naše najmlađe posetioce, zatim druženje sa ljudima iz Sportskog saveza Srbije i Saveza za školski sport, Žandarmerije, Saobraćajne policije, Vatrogasne brigade i naravno Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja…

U okviru štandova izlagača posetioci se mogu upoznati i dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Razne vrste aktivacija za najmlađe, likovni kutak, kao i brojne kreativne radionice smeštene su u okviru svake ulice na Čunga Lunga dečijem sajmu.

Ovu manifestaciju svake godine podržava veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao dečijih ustanova, a preko 40 medija proprati ovaj događaj.

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična jesenja zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XXII HOT WHEELS Dečiji sajam.

To Top