34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

ORGANIZATOR

Snar Group  je kompanija iz Srbije koja je specijalizovana za realizaciju kompletne organizacije sajamskih, sportskih i drugih manifestacija. Poznato je da se u okviru ovih manifestacija spajaju uspešni pojedinci, firme i institucije kako bi proširili i unapredili svoje poslovanje, tako da je realizacija ovakvih projekata naišla na pozitivan odjek naših saradnika, učesnika, javnosti i medija. 

Snar group se više od četrnaest godina svog aktivnog bavljenja organizacijom raznih vidova manifestacija, pokazao kao veoma uspešan realizator istih, što su potvrdili predstavnici ambasada, ministarstava, medija – učesnici u svim našim projektima.

Iz dosadašneg rada nastalo je više direktnih manifestacija, koje su na naše i zadovoljstvo svih učesnika, postale tradicionalne i prepoznatljiv znak Beograda:

  • Dečiji sajam – najveća dečija manifestacija u regionu koja se održava dva puta godišnje (u proleće i jesen). U okviru ovog događaja predstavi se oko 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti preko 35 hiljada ljudi;
  • Lady fair – manifestacija isključivo posvećena ženama – na jednom mestu dame mogu pronaći sve ono što ih zanima i upoznati se sa novim aktivnostima i brendovima na tržištu;
  • Drink expo – manifestacija posvećena ljubiteljima pića i tečne hrane. Posetioci dva dana mogu uživati u degustaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, različite vrste tečne hrane, kao i raznovrsnom programu koji su pripremili izlagači;
  • Lady weekend – održava se prve nedelje marta (pred 8.mart – Dan žena), tako da dame zaista mogu uživati u raznovrsnoj ponudi i poklonima izlagača na ovoj manifestaciji;
  • 15 turnira u tenisu javnih ličnosti…

Osnovne intencije koje prate sve naše manifestacije jesu logičan nastavak vizije koju negujemo – da se uvek napravi nešto novo, originalno, nešto što do sada kod nas nije postojalo, a što je, sa druge strane, atraktivno, zanimljivo i korisno.

Rukovodeći se idejom i već oprobanim konceptom, da kroz ovakve manifestacije možemo spojiti uspešne pojedince, firme i institucije i one kojima je dogadjaj namenjen, duboko smo uvereni da će ovaj projekat koji želimo da Vam predstavimo, naići i kod Vas na pozitivan odjek, kao što je to do sada bilo i kod naših saradnika, učesnika, javnosti i medija.

Vodimo se mišljenjem da postojanje ovakvih manifestacija može mobilisati naciju na kreativno delovanje i da ovakvi projekti, odnosno događaji budu povod da se što veći broj ljudi oseti zaslužnim za nešto što se pozitivno i dobro dešava u našoj zemlji.

To Top