31. Lilly junior Dečiji sajam biće održan 20. I 21. maja 2023. u TC Galerija u Beogradu.

INFO ZA IZLAGAČE

Postovani izlagači, 

Obaveštavamo Vas da će se tradicionalni veliki Dečji sajam održati  20. i 21. Maja  2023 godine  u Shopping centru Galerija   (Beograd na vodi)  od 10 do 20 časova . Deciji sajam odrzace se u jedinstvenoj celini odnosno na prvom spratu centra na Gradskom i Savskom trgu sa dve nezavisne bine .: 

 • Rok za dostavljanje teksta o Vasoj kompaniji ili proizvodu za FB do 60 reci  je cetvrtak  04.05.2023  godine poslati na  nemanja@snargroup.rs     (molim vas da se postuju rokovi kako bi stigli sve da realizujemo I izlagaci koji ne posalju materijale saglasni su da se ne nadju u promotivnim materijalima).

 • Rok za dostavljanje logoa Vase kompanije  ili proizvoda je cetvrtak  04.05.2023  godine  poslati na nemanja@snargroup.rs   

            Ulazak u sajamski prostor je predvidjen za subotu 20.05.2023 godine od 07- 9.30 časova kada mozete da unosite sve materijale u Vas prostor. Štand ce biti kompetno izradjen i opremljen prema poslatom i prihvaćenom predlogu sa vaše strane.

 • Radno vreme sajma je subota i nedelja od 10-20 casova , dok ce program na bini i terenu trajati od 11-20 casova

 • Ulazak za opremanje standova u subotu od 07.00 ujutru  je iz Bulevara Vudroa Vilsona kada se ide iz pravca grad aka sajmu posle glavnog ulaza u trzni centar skrene se kod okretnice autobusa desno , prvi ulaz LD 2 i kada se udje na rampu posle 50 m je lift kojim idete na prvi sprat ( izlaz kod Teranove) Ili prizemlje u zavisnosti gde vam se nalazi pozicija standa.

 • Upotreba i koriscenje Roll up nije dozvoljena u trznom centru

 • Maskotama, klovnovima, animatorima dozvoljeno je setanje iskljucivo u prostoru odrzavanja sajma odnosno svojih izlagackih prostora, bez mogucnosti setanja u prostoru celog centra

 • Unosenje i iznosenje kabaste robe za vreme trajanja sajma nije dozvoljeno

 • Obezbedjenje – molimo vas da svoju vrednu robu ne ostavljate na standovima posle radnog vremena sajma

 • Obevestavaju se svi  izlagaci da na svojim drustvenim mrezama najave ucesce na sajmu i pozovu sve da posete Deciji Sajam I molimo vas da nas oznacite na vasim objavama   @decijisajambeograd  

           Molio bih vas da obavestite sve koji ce raditi na vasim standovima da budu 30 minuta svakog dana pre otvaranja sajma kao i da ostanu do zatvaranja sajma u svojim standovima.

Saljem vam nekoliko korisnih informacija:

                Program na bini

 1. Željka Zebić 065 / 277 67 95
 2. Simona Stanković 063 / 313 763

Tehnička pitanja

 1. Zoran Kurtović 065 / 262 19 77
To Top