34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

INFO ZA IZLAGAČE

Postovani izlagaci,

 

Obaveštavamo Vas da će se Lilly Dečji sajam održati 16. i 17.septembra na otvorenom – u Savskom parku (Beograd na vodi) od 11 do 19 časova i da je prostor kompletno popunjen.

Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih ovog puta će biti održan uz poštovanje svih bezbednosnih mera u cilju zdravstvene zaštite učesnika i posetilaca uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg hepeninga.

 

• Ulazak u sajamski prostor je predvidjen za subotu 16.09.2023 godine posle 07 časova kada mozete da unosite sve materijale u Vas prostor. Štand ce biti kompetno izradjen i opremljen prema poslatom i prihvaćenom predlogu sa vaše strane. Naknadne ispravke nece biti moguce.

• Ukoliko samostalno brendirate standove, molba je da to bude u petak 15.9.2023 posle 18 casova

• Kampanja je u toku i molimo vas da na svojim drustvenim mrezama najavite odrzavanje sajma i vase ucesce na sajmu

• Radno vreme sajma je u subotu i nedelju od 11-19 casova – program na bini ce trajati od 11-19 casova

• Izlagaci su u mogucnosti da ucestvuju u nagradnoj igri sa svojim poklon paketima koje mozete da pripremite do pocetka sajma. Izvlacanje nagrada bice na centralnoj bini u nedelju u 18 h.

 

Molio bih vas da obavestite sve koji ce raditi na vasim standovima da budu 30 minuta svakog dana pre otvaranja sajma kao i da ostanu 30 minuta po zatvaranju sajma u svojim standovima.Vrednu robi I stvari molimo vas da ne ostavljate na standovima u toku noci ili dana kada niste na standu.

Oko svih tehnickih detalja vezanih za ucesce na sajmu molio bih Vas da posetite zvanicnu internet stranu www.decijisajam.rs ili nasu fb stranu//decijisajam ins/decijisajambeograd

Parking za izlagace je obezbedjen i nalazi se blizu lokacije odrzavanja sajma odnosno na parkingu TC Galerija.

Cena brendiranja standa iznosi 12 eu po m2

Saljem vam nekoliko korisnih informacija:

· · Program na sportskom terenu Marijana Rajic 0655600904

Tehnicka pitanja- Kurtovic Zog 0652621977

To Top