30. Lilly junior Dečiji sajam biće održan 24. I 25. decembra 2022. u TC Galerija u Beogradu.

BABY FEST – Big Shopping Centar, Novi Sad

U SUBOTU POCINJE PRVI SAJAM ZA BEBE U NOVOM SADU

U subotu pocinje prvi sajam za bebe – Baby fest koji ce seodržati od 27. do 28. Januara 2018 godine u Big Shopping centru u Novom Sadu. Ulaz je besplatan.

BABY FEST–SAJAM ZA BEBE je jedinstven, interaktivnidogadjajkojiispunjavakulturne, socijalne i edukativnepotrebe  u našojsredinii natajnačinpodstičerazvojkreativnosti, zajedničkogduha, kao i negovanje i jačanjeporodicekaoinstitucije.

Posetioci će oba dana vikenda, od 10 – 22h  moći da uživaju u neprekidnom programu gde će se predstaviti i izlagači koji će pokazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj beba.

Veliki broj savetovališta za roditelje koji ce pomoci mamama i tatama da prevaziđu sve nedoumice i olakšaju sebi roditeljstvo. Takođe, veliki je broj tema koje se tiču nataliteta, odnosnonjegovog poboljšanja na šta nas je navela sama činjenica da je natalitet u Srbiji u stalnom padu.

Cilj nam je da pomognemo svakoj budućoj majci da unapredi svoje zdravlje pre trudnoće, kao i da ga sačuva u toku i posle porođaja, imajući u vidu da zatrudnjivanjepostaje sve teže u modernom dobu.

Neki od ucesnika sajma su: Hipp, Aptamil, Bayer-Bepanthen, Udruzenje Mamita,Baby lino, Zepter..

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, očekuje zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu  manifestaciju.

Nema komentara

Komentari nisu dozvoljeni

To Top