34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Danas počinje XVIII Dečiji sajam

XVIII Polimark dečiji sajam počinje danas u hali 3 Beogradskog sajma. Svečano otvaranje je u 14 časova, dok posetioci mogu ući na manifestaciju već u 12h. Ulaz je besplatan.

slika-1

Mališane i njihove roditelje očekuje dosta zabavnog i edukativnog programa. Na bini će se, u toku današnjeg dana, predstaviti pozorišne i animatorske trupe „Šašava družina“, „Zemlja čuda“, zatim „Veverak“ sa svojom predstavom „Pepa prase i Maša“, a sa mališanima će se družiti i muzička radionica Mari Mari, zatim hor Vokal kids i još dosta različitih plesnih škola i ostalih grupa dečijeg stvaralaštva. Na sportskom terenu, od 17.30h voditi prava borba među mališanima, jer počinje Polimark fair play fudbalska liga, a pre malih fudbalera predstaviće se i Savez za sport i regreaciju invalida Beograda, zatim umetnička škola „Fortuna rota“, a održaće se i sajamski turnir Bubble soccer „Bibushkin frizbi“.

slika-2

Prvi put na sajmu postavljen je Tatami poligon borilačkih sportova, a za one najmlađe tu je poligon za korektivnu gimnastiku. Za svakoga po nešto na ovo XVIII Dečijem sajmu.

Radno vreme manifestacije je od 12 – 19h, dok je za dane vikenda sajam otvoren od 10 – 19 časova.

 

Nema komentara

Оставите одговор

To Top