34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Koja rasa psa je najbolja za mališane?

Ako vaše dete želi psa i odlučili ste da mu ga najzad kupite, trebalo bi prvo da se raspitate koja rasa je najbolja za mališane, jer se ne ponašaju sve kuce isto prema klincima

 Ako vaše dete želi psa i odlučili ste da mu ga najzad kupite, trebalo bi prvo da se raspitate koja rasa je najbolja za mališane, jer se ne ponašaju sve kuce isto prema klincima. Ukoliko imate uslove za zlatnog retrivera, sa njim nećete pogrešiti. On voli malu decu, vesele je prirode i prilično je privržen. Razigranim klincima bi dobro došlo društvo bišona, jer ga sve interesuje, radoznao je i zabavan.

S druge strane, nežnijim i mirnijim bićima više odgovara bernandinac, pošto je i sam takve prirode, a pritom je pravi čuvar i zaštitnik. Pudla važi za veoma inteligentnog prijatelja dece, ali je važno da se vaspita i socijalizuje. Ako mu se nametne da je „mali“, postaje nepoverljiv prema deci i nepoznatim ljudima. Engleski buldog je prava maza, iako izgleda kao grubijan. Obožava mališane i stalno bi se sa njima mazio. Mops je idealan za decu kojima je potreban neko da ih zasmejava, jer je vrlo zabavan i živahan.

 

Izvor:  Vecernje novosti

Nema komentara

Оставите одговор

To Top