34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Mini Dečiji sajam i Lady weekend u šoping centru „Plaza“ u Kragujevcu

Četvrtog vikenda u decembru mesecu, u šoping centru „Plaza“ u Kragujevcu održaće se dve manifestacije – Mini dečiji sajam i Lady weekend. Tokom oba dana sajma, 24. i 25. decembra od 10 do 22 časa organizatori najavljuju pravo uživanje kako za mališane, tako i za pripadnice lepšeg pola.

Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma raznovrsnom programu i ponudi izlagača, dok će se mališani družiti sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, a očekuje ih i zanimljiv i zabavan program na bini poput dečijih predstava, horova, folklornih društava, baletskih grupa i ostalih grupa dečijeg stvaralaštva.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici; zatim dame će uživati u popularnim proizvodima namenjenim prvenstveno njima – kozmetika, nakit, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju poput knjiga, časopisa, filmova, muzike; dok će svi posetioci moći da iskoriste i kupe određene brendove po specijalnim popustima.

Neki od izlagača pripremili su i kreativne radionice u kojima mogu da učestvuju i takmiče se svi koji tog vikenda posete šoping centru „Plaza“, a najbolje očekuju i vredne nagrade.

Sve posetioce, kako decu tako i sve dame, zaista očekuje odlična prednovogodišnja zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koje će obeležiti Lady weekend i Mini dečiji sajam.

Nema komentara

Оставите одговор

To Top