34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Počele promocije Dečijeg sajma po vrtićima i školama

Promocije Polimark dečijeg sajma po vrtićima i osnovnim školama su počele. Mališani mogu uživati u 15-ominutnoj predstavi i družiti se sa svojim omiljenim junacima iz crtanih filmova, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

Devetnaesti POLIMARK dečiji sajam održaće se od 05. do 07. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi najdraži, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti sve posetioce. I ove godine, mališani će uživati u predstavama, nagradnim igrama, kreativnim radionicama, a oni najmlađi moći će da vežbaju na motoričkom poligonu i poligonu korektivne gimnastike Sportske akademije Senjak, dok će fizioterapeuti edukovati roditelje o problemima kod dece predškolskog i školskog uzrasta.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Prijatelji manifestacije devetnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i manifestacija Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom, Becutan, Pega, Malac genijalac i Promens.

Nema komentara

Оставите одговор

To Top