33. Novogodišnji LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 23. i 24. decembra 2023. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Počinje Dečiji sajam

XVIII Polimark dečiji sajam  počinje sutra u hali 3 Beogradskog sajma. Svečano otvaranje biće u petak, 14. oktobra u 14 časova, a manifestaciju će ovoga puta otvoriti Goran Vesić, gradski menadžer i Nj.K.V. princeza Katarina Karađorđević.

Naredngoran-vesica tri dana, u petak od 12 – 19 i za dane vikenda od  10 – 19 časova, posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini I sportskom terenu, zatim  velikom broju nagradnih igara I takmičenja, druženju sa animatorima I likovima iz crtanih filmova I još dosta iznenađenja očekuje kako mališane tako I njihove roditelje.

 

Dok će se na bini neprestano smenjivati nastupi dečijih horova, pozorišnih predstava, folklornih društava, baletskih grupa i ostalih grupa dečijeg  stvaralaštva, na sportskom terenu će se, pored predstavljanja školica sporta, voditi „prava borba“ među mališanima koji učestvuju u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu.

Prvi put na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih sportova gde će se predstaviti borilački klubovi. Kao i svake godine, Saobraćajna policija se družiti sa decom i podučavati ih osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Žandermerija sa kojima prolaze posebnu obuku, a tu će biti i Vatrogasna brigada Beograda.

princeza

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste.

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Prijatelji manifestacije osamnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Pufies.

Nema komentara

Оставите одговор

To Top