34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Predsajamsko druženje u shopping centru „Delta city“

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se u subotu, 29. aprila od 10 – 20 časova u shopping centru „Delta city“. Ulaz je besplatan kao i na XIX Polimark dečijem sajmu, koji počinje 05. maja i traje tri dana.

Svi koji nas budu posetili u shopping centru „Delta city“ moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XIX Polimark dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u ritmičkoj gimnastici, dečijim horovima, sportskim klubovima, fitnesu za devojčice, predstavama rađenim po ugledu na njihove omiljene crtane filmove i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom predsajamskom druženju.

Osim bogatog i raznovrsnog programa u kome će posetioci uživati, na prolećnom Polimark dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle… Takođe, na Polimark dečijem sajmu moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.

Prijatelji manifestacije devetnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su generalni sponzor  – Polimark, zlatni sponzor – SuanPan i ostali sponzori manifestacije:Frikom, Becutan i Pega, kao i partner sajma Malac genijalac.

Nema komentara

Оставите одговор

To Top