34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Svojom PORUKOM je jednom za svagda SVIMA objasnila šta je DOBRA MAMA

Poruka koju svaka majka mora da pročita

Ešli Potetr objavila je poruku koju majke širom sveta šeruju.

Ovaj post već neko vreme zaokuplja pažnju mnogih majki. Iako pravi autor poruke nije poznat, jasno je da su ove reči pogodile roditelje širom sveta.Svi bi trebalo da prestanu da osuđuju majke i počnu da slave sav naporan rad i ljubav koji ulažu da bi njihova deca bila dobra i zdrava.

Pažljivo pročitajte njenu poruku:

 

“Mama koje doje: Svaka čast! To je zaista prelep dar koji možete da date svojoj bebi. Vi ste dobra mama.

Mami koja detetu daje mleko na flašicu: Zar nauka nije fantastična? Teško je pomisliti da je postojalo vreme kada majka nije mogla da stvori dovoljno mleka za svoje detete. Svet je patio. Bolji život kroz nauku. Vi ste dobra majka.

Mami koja koristi pamučne pelene: Vaša beba vam zahvaljuje, a i štedite puno novca. Vi ste dobra mama

Mami koja koristi jednokratne pelene: Te stvari zaista mogu da upiju puno toga i super je kada ne morate da brinete o curenju. Vi ste dobra mama.

Mami koja ostaje kod kuće: Znam da nije lako raditi to što vi radite, ali provođenje vremena sa bebom ne može ništa da zameni. Vi ste dobra mama.

 

Mami koja radi: Divno je što i dalje radite na svojoj karijeri, vi ste pozitivan uzor za dete na mnogo načina. To je fantastično. Vi ste dobra mama.

Mami koja svoju decu hrani brzom hranom jer je previše umorna da bi išla u prodavnicu i kuvala: Hranite svoju decu, i kladim se da se ne žale. Sigurna sam da zdrav razum ponekada može biti pronađen u toj braqon papirnoj kesici. Vi ste dobra mama.

Mami koja kuva svojoj deci: Odlično. Dobra ishrana je veoma važna i deca će odmalena naučiti da uživaju u zdravoj hrani, a verovatno i ostatak života. Vi ste dobra mama..

Mami čija deca pokazuju svoje manire u restoranu: Bravo. Potrebno je puno truda kako bi deca bila mirna, a radije bi jurcala. Vi ste dobra mama.

 

Mami čija deca divljaju po prodavnici: Čini se da uvek izaberu najgore mesto za svoja nedela. Svi smo prošli kroz to. Vi ste dobra mama.

Mamama koje osuđuju druge mame ili stvari koje sam nabrojala.

Vi živite u staklenim kućama drage moje“.

Izvor:  Telegraf

Nema komentara

Оставите одговор

To Top