34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Uspešno završen XIX Polimark dečiji sajam

Najveća dečija  manifestacija u regionu uspešno je završena u hali 3 Beogradskog sajma. XIX Polimark dečiji sajam posetilo je oko 35 hiljada ljudi, a sajam je svečano otvorio gradski menadžer, Goran Vesić.

Posetioci su tri dana uživali u raznovrsnom programu na bini I sportskom terenu, zatim  velikom broju nagradnih igara I takmičenja, druženju sa animatorima I likovima iz crtanih filmova I još dosta toga.

Dok su se na bini neprestano smenjivali dečiji horovi, pozorišne predstave, folklorna društva, baletske grupe i ostale grupe dečijeg  stvaralaštva, na sportskom terenu, pored velikog broja školica sporta, vodila se „prava borba“ među mališanima koji su učestvovali u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu. Najveće interesovanje privukla je Sebamed puzijada, zatim Polimark fair play fudbalska liga i naravno aktivnosti  Saveza za sportsku animaciju i rekreaciju Srbije.

Kao i svake godine, Saobraćajna policija se i ovoga puta družila sa mališanima i podučavala ih osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim  tu je bila i Vatrogasna brigada Beograda. Pored kompanija kao što su Polimark, SuanPan, Frikom, Becutan, Pega, Malac genijalac sugrađanima su se predstavili i sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, poput Komunalne policije, Saveza za školski sport, Sportskog saveza Srbije, Agencija za bezbednost saobraćaja…

Na sajmu se predstavila i Sportska akademija Senjak čiji je motorički poligon u svakom  trenutku bio pun dece i za mališane je predstavljalo pravo malo carstvo za igru, dok je specijalan program bio i na Tatami poligonu borilačkih sportova, tako da su mališani mogli da se oprobaju i u ovom sportu.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova izlagača  bile su smeštene razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok su roditelji na štandovima mogli dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici.

Svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu predstavilo je 108  izlagača. Od svega po malo i sve na jednom mestu – tako se ukratko može opisati XIX Polimark dečiji sajam.

Prijatelji manifestacije devetnaestog POLIMARK dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su generalni sponzor  – Polimark, zlatni sponzor – SuanPan i ostali sponzori manifestacije:Frikom, Becutan i Pega, kao i partner sajma Malac genijalac.

Nema komentara

Оставите одговор

To Top