34. LILLY JUNIOR Dečiji sajam biće održan 18. i 19. maja 2024. godine u TC GALERIJA u Beogradu

Vatreno navijanje na Sebamed puzijadi

Veliko interesovanje posetilaca na Dečijem sajmu privukle su nagradne igre poput Sebamed puzijade, Polimark fair play fudbalske lige, zatim Igre bez granica koje je organizovao Savez za sportsku animaciju i rekreaciju, Sebamed mini maraton u kome su učestvovala deca od 2 – 4 godine i još dosta drugih takmičenja. Međutim, vatreno navijanje kako roditelja tako i mališana koji su pratili dešavanja na terenu bilo je na Sebamed puzijadi gde je pobedu za najbržu bebu odnela mala Maša, koja je stara samo godinu dana.

dsc_9727 dsc_9754

Za ovo takmičenje prijavilo se dvadeset beba koje su puzale prema svojim mamama, koje su držale balone, telefone, grickalice kako bi navele svoje mališane da prvi dopuze do cilja. Bilo je tu svačega – prelaska iz jedne staze u drugu, plakanja, bojkotovanja trke, ali najviše smeha i navijanja. Maša je imala veliku konkurenciju – svoju sestru bliznakinju koja se takmičila sa njom u grupi. Međutim, saznali smo, da ovio nije prva Mašina pobeda. Ona ima već jednu zlatnu medalju osvojenu na još jednoj puzijadi, dok se Dunja, njena sestra, nije pomerila sa starta, kao i ovoga puta.

dsc_9732 dsc_9745

Bebe su bile raspoređene u pet grupa od po četiri „trkača“. Na zvuk početka trke, mame su hodale ispred ovih malih atletičara i na razne načine pokušavale da ih animiraju. Preslatka Maša, koja je imala roze suknjicu, stigla je do velikog finala i ubedljivo pobedila.

 

Nema komentara

Оставите одговор

To Top